13.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 június 14.
spot_img

Töretlen lendülettel és megújult arculattal hirdet Nemzetközi fotópályázatot a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat és a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara

Töretlen lendület és megújult arculat - ez jellemzi leginkább a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat (HÖK) által ismét meghirdetett Sapixel Nemzetközi Fotópályázatot.

spot_img

Töretlen lendület és megújult arculat – ez jellemzi leginkább a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat (HÖK) által ismét meghirdetett Sapixel Nemzetközi Fotópályázatot.

Az idei pályázat hívószavai a kísértés (temptation) és tükröződés (reflection), tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet be pályamunkát a világ bármely pontjáról. Fotópályázatunk kiváló lehetőséget biztosít fotósok bemutatkozására, akik alkotásaikkal és azok beküldésével hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához

A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában a sapixel@khok.ro e-mailcímre lehet beküldeni. Határidő: 2021. november 1.

Az e-mailnek tartalmaznia kell:

– a pályázó nevét és életkorát;

– lakcímét;

– a beküldött munka címében meg kell jelennie azon témának, amelyre a pályázó a képet küldi (például: lány a vízben_reflection);

További részletek a jelentkezésről:

– egy pályázó legfeljebb 1 képpel pályázhat témakörönként;

– a képek méretei: minimum 20×30 cm és 300 dpi.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázat feltételeit, és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban és kiállításokban képeit térítésmentesen felhasználják!

A Sapixel fontosságára hívja fel a figyelmet az elmúlt évben beérkezett pályázatok mennyisége: öt kontinensről és több, mint 40 országból érkeztek pályamunkák elbírálásra, például Magyarországról, Romániából, Szlovéniából, Indiából, Németországból, Horvátországból, Portugáliából, Ausztráliából, Kínából, Kanadából, Dél-Afrikából, Egyesült Államokból stb.

Az eredményhirdetés egy személyes jelenléttel zajló ünnepséggel zárul (amennyiben a járványügyi korlátozások ezt megengedik), ahol sor kerül az ötven legjobbnak ítélt munka kiállítására.

A rendezvény ettől az évtől Facebook és Instagram oldallal is rendelkezik, ahol a szervezők egész évben megjelenést biztosítanak a beküldött munkáknak, emellett extra tartalmakkal is várják az érdeklődőket.

Erdei Virág PR-felelős

Sapientia EMTE – Kolozsvári Kar

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek