10.7 C
Baia Mare
kedd, 2023 október 03.

Közlekedési baleset Nagysomkút és Kővárhosszúfalu települések között

Október 19-én este, 22.37-kor, a Somkúti rendőrség munkatársai értesítve voltak a 112 sürgősségi szolgálat által, hogy a DN1C közúton, Nagysomkút és Kővárhosszúfalu települések között közlekedési baleset történt, anyagi károk keletkeztek és valószínüleg az egyik személygépkocsi vezetője alkohol hatása alatt áll.

A rendőrség munkatársai a helyszínre érkezve megállapították, hogy egy 45 éves férfi személygépkocsijával  Nagybánya irányából Dézs felé haladva összeütközött egy másik személygépkocsival, amelyet egy 57 éves Beszterce-Naszódi férfi vezetett.

A rendőrség munkatársai mindkét személygépkocsivezető alkoholszintjét tesztelték, az 57 éves személygépkocsivezető esetében az eredmény 0 viszont a 45 éves személygépkocsivezető esetében 0,71 mg/l, ezt igazolja a vérminta elemzése.

Ez esetben a rendőrség munkatársai vizsgálatot folytatnak alkohol befolyása alatt történő személygépkocsivezetés  bűncselekményének elkövetése miatt, amely a büntető törvénykönyv 336-os cikkelyének 1 bekezdése alapján előírt és büntetendő cselekedet.

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek