10.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 február 23.

Igényelhető a fűtési támogatás

Szinérváralján elkezdték a fűtési támogatást és az energiapótlékot igénylők kérelmeinek a fogadását.

Azok a családok, illetve egyedül élő személyek kérhetnek támogatást, amelyek esetében az egy főre eső havi nettó jövedelem nem haladja meg az 1386 lejt, illetve a 2053 lejt.

A típuskérvény és a saját felelősségre tett nyilatkozat mellett, a dossziénak tartalmaznia kell még a 14 éven felüli családtagok személyazonossági igazolványának a másolatát, a 14 év alatti gyerekek keresztlevél másolatát, a házasságkötést, elhalálozást, válást stb. igazoló okiratot, a tulajdont vagy bérleti jogot igazoló szerződést, a tulajdonban lévő gépjármű vagy motorkerékpár forgalmiját, a jövedelmet igazoló papírokat (beleértve az élelmezési jegyeket, a gyereknevelési támogatást, vagy minden olyan iratot, amellyel az adott jövedelem igazolható), gáz- és áramszámlát – mindezeket egy dossziéban kell leadni.

Akik 20-ig leadják a kérelmet, amennyiben az kedvező elbírálásban részesül, már arra a hónapra is megkapják a támogatást. A téli hónapok 20. napja után leadott kérelmek csak a következő hónaptól biztosítják az igénylő számára a kért támogatást.

További tájékoztatással az alábbi telefonszámokon szolgálnak: 0262-491090, 0720053102.

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek