12.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 május 24.
spot_img

Oravecz Csongor újból megpályázza a Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács elnöki tisztségét

spot_img

Facebook bejegyzésben jelentette be Oravecz Csongor, hogy ismét megpályázná az NTIET elnöki tisztségét. Az általa vezetett szervezet tisztújító küldöttgyűlése folyó év november 27-én lesz tartva.

Az NTIET elnök elmondta, megítélése szerint az elmúlt év a szervezet legsikeresebb éve volt, bejegyzésében kitér arra, hogy a jövőben továbbra is együtt akar dolgozni a megye magyar ifjúsági szervezeteivel. A teljes bejegyzés alább olvasható:

Az utóbbi hetek, hónapok találkozásai fiatalokkal megerősítették bennem azt, hogy megyénkben óriási szükség van a közösségépítésre és az együttdolgozásra.Az elmúlt 1 évben sok mindent sikerült közösen elérjünk, rengeteg munkát fektettem, fektettünk abba, hogy közös programokat, akciókat valósítsunk meg. Úgy érzem az NTIET a legsikeresebb évét zárta és ez a Máramarosi FIATALOKNAK KÖSZÖNHETŐ.
Mégis szerintem ez csak egy hosszú útnak a kezdete ezért úgy döntöttem újból megpályázom a Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács elnöki tisztségét. Szeretném továbbvinni és megerősíteni azokat a kapcsolatokat amelyek az ifjúsági szervezetek között kezdenek kialakulni. 
Köszönöm a közös munkát és szeretnék gratulálni a megye aktív fiataljainak akik nélkül nem valósulhatott volna meg semmi.Megigérem hogy amit a koronavírus meghiúsított (pl. Beerpong Döntő) azt minél hamarabb bepótoljuk. 
Tisztelettel, Oravecz Csongor-Vilmos

Oravecz Csongor 2019 óta elnöke a szervezetnek.

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek