8.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 február 23.

Választás 2022 – Fidesz: a baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát, a családok megélhetését 

A Fidesz szerint a baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát és a családok megélhetését. 

    A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében Márki-Zay Péter és a baloldal szerda esti programbemutatójára reagált. Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje az emelkedő Magyarország című választási program bemutatóján azt mondta: április 3-án esély van arra, hogy Magyarország visszataláljon a polgárosodáshoz és Európához, az ország érdeke a béke, a biztonság és a felemelkedés.
    A Fidesz szerint a baloldal az elmúlt időszakban már bemutatta valódi programját: magyar katonákat és fegyvereket küldenének Ukrajnába, ezzel háborúba sodornák az országot és a magyar emberekkel fizettetnék meg a háború árát. 
    „Az energiaszankciók felelőtlen követelésével veszélybe sodorják a magyar családok és vállalkozások gáz- és áramellátását, és brutális rezsiemelést hoznának a magyarok nyakára. Visszahoznák Gyurcsányt és gazdaságpolitikáját: újra tönkretennék a gazdaságot, adóemeléseket akarnak, eltörölnék a minimálbért, elvennék a családtámogatásokat és a 13. havi nyugdíjat, bevezetnék a fizetős egészségügyet, tönkretennék a vidéket, beengednék a migránsokat és rászabadítanák a gyerekekre az LMBTQ-propagandát” – olvasható a közleményben.
    A Fidesz hangsúlyozza: „április 3-án őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát!”

MTI

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek