13.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 június 14.
spot_img

Hosszú Katinka: A 400 vegyes döntője előtt mindenkit megkérdeztem, hogy nem szeretné-e helyettem leúszni

spot_img

Régi önmagát idézte a 400 méteres vegyesúszás debreceni ob-döntőjében Hosszú Katinka, aki több testhossz előnnyel győzött egyik kedvenc számában, pedig elmondása szerint a finálé előtt nem volt meggyőződve arról, hogy kell-e ez neki.

A háromszoros olimpiai bajnok rajt-cél győzelmet aratott a pénteki versenynap utolsó egyéni döntőjében, amelyben tíz másodperccel előzte meg az őt 200 méteren legyőző Sebestyén Dalmát, így érthetően mosolygósan nyilatkozott a futam után.

„Igazából egész elégedett vagyok a mai időmmel. A szám előtt mindenkit megkérdeztem, hogy nem szeretné-e helyettem leúszni. Képzeld, senki nem vállalta, úgyhogy muszáj volt nekem úszni” – viccelődött.

Hosszú hozzátette, az volt a célja, hogy jobbat ússzon, mint szűk két hete a stockholmi Malmsten Swim Open elnevezésű viadalon, ami végül sikerült is neki, de megjegyezte, ez az idő a budapesti vb-n már nem biztos, hogy elég lesz.

„Ha nem csal az emlékezetem, az ob-n nem szoktam olyan nagyon gyorsan úszni 400 vegyesen. Úgyhogy most örülök ennek az időnek. De nagyon közeledik a világbajnokság, úgyhogy olyan nagyon sok időm nincs. Nem tudom, mennyi munka fog beleférni a vb-ig, de remélem, minél több” – mondta.

M4 Sport

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek