19.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 május 24.
spot_img

FOTÓ- Súlyos közlekedési baleset Erdőszádán

spot_img

Súlyos közlekedési baleset történt ma a reggeli órákban a 193-as megyei úton az Erdőszádai hídnál. Egy személy meghalt és egy rendőr súlyosan megsérült. Az elhunyt sofőr valószínüleg üzeneteket írt a telefonján. Leállt a forgalom is Kolcér és Erdőszáda települések között.

Az első információk szerint az ütközés két személygépkocsi között történt, egyik Szatmár megyei a másik pedig Máramaros megyei rendszámú személygépjármű. Az utóbbit egy 23 éves rendőr vezette, aki épp a Farkasaszói Rendőrörsre tartott, hogy 8 órától megkezdje munkanapját. Az ütközés következtében mindkét autó lesodródott az úttestről. Az egyik egy árokba, a rendőr autója pedig a hídnak csapódott.

A helyszínre érkező mentőorvosok, a szatmári, 43 éves sofőrt eszméleténél találták és kommunikált. Röviddel azután azonban miután kiemelték autójából leállt a szívműködése és a légzése, sajnos nem tudták megmenteni.

A saját autója alá szorult rendőrt pedig élve kimentették és a Nagybányai Sürgősségi Kórházba szállították.

A rendőrség szakértői egyelőre nem tudták megállapítani, hogy pontosan hogyan történt a baleset ezen az egyenes útszakaszon és száraz útfelületen.

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek