11.7 C
Baia Mare
szombat, 2024 március 02.

Balaton körüli biciklitúra

Balaton körüli biciklitúrát szervez a nagybányai Szentháromság római katolikus plébánia 2022. június 17-21. között. A Balatonra való érkezést mindenki egyénileg oldja meg, a biciklik szállítását biztosítjuk. A biciklitúra Zamárdiból indul.

JÚNIUS 17-én, pénteken, 15.00 óra után Zamárdiban elfoglaljuk az első szállást az éttermes Mirabella Campingben.

JÚNIUS 18-án, szombaton reggel indulunk Keszthely irányába. Az első nap kb. 80 kilométert biciklizünk Balatongyörökig, ahol a következő szálláshely található. Útközben lesz pihenő és frissítési lehetőség. Balatongyörökben keresztény szálláshelyen pihenünk, ahol vacsora és reggeli biztosítva van.

JÚNIUS 19-én, vasárnap reggel tovább indulunk Balatonfüred irányába, az út kb. 70 kilométer lesz. Útközben lesz pihenő, frissülési lehetőség és szép kilátás. Balatonfüreden az éttermes Balatonturist Campingben szállunk meg.

JÚNIUS 20-án, hétfőn reggel indulunk Balatonfüredről Zamárdi irányába, a táv kb. 60 kilométer. Útközben gyönyörködünk a tájban és élvezzük a társaságot. Zamárdiban ér véget a biciklitúra, reméljük, hogy sok jókedvvel, feltöltődéssel és egy kicsi jóleső fáradtsággal.

Azok számára, akik úgy döntenek, hogy Zamárdiban alusznak a visszautazás előtt, a Mirabella Campingben biztosítunk szállást.

Nincs biciklid? Bérelhetsz a Ski on Bike bicikliüzlettől (tekerős vagy elektromos).

A nagy csomagok szállítása a Balaton körül nem lehetséges, mindenki anynyi csomagot készítsen, amennyit elbír.

További információk: Rozsa Sándor – 0745992252

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek