13.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 június 14.
spot_img

Rakétatámadás érte Kárpátalját

spot_img

A háború kezdete óta most először érte rakétatámadás Kárpátalját, a lövedék a hegyvidék egyik infrastrukturális objektumába csapódott be, tart a kárfelmérés és annak tisztázása, hogy vannak-e sérültek vagy áldozatok – közölte Viktor Mikita kormányzó.

    A karpatalja.ma portál a Kárpátaljai Megyei Katonai Adminisztrációra (OVA) közlése alapján azt írta, hogy a légitámadás az egyik hegyvidéki járásban történt.
    A portál újságírói értesülésre hivatkozva arról adott tájékoztatást, hogy a rakéta a volóci területen csapódott be.

FRISSÍTVE:

Keddről szerdára virradó éjszaka közleményt adott ki a Magyar Honvédség, mely szerint azonosítatlan repülőeszközt jelzett a radar május 3-án a késő esti órákban, ezért a Magyar Honvédség légvédelmi szolgálata riasztást adott ki, és felszállást rendelt el a Légvédelmi Készenléti Szolgálatban lévő vadászgép számára. A radarok 22 óra körül észlelték a jelet a keleti országrész határmenti térségében – tájékoztat a hirado.hu.

Az érintett légtér ellenőrzése során repülőeszközt nem találtak, azonban a gép légtérfelügyelet céljából egy ideig még a térségben maradt, majd visszatért a kecskeméti bázisra.- a Maszol.ro portálról

MTI

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek