10.7 C
Baia Mare
kedd, 2023 október 03.

FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDETÜNK

A Teleki Magyar Ház 2023. évi falinaptárának témája: Nagybánya és környéke természeti szépségei, amelynek megvalósítása érdekében olyan tájképfotókat várunk, amelyeken Nagybánya és a Bányavidék (Gutinon innen) legvonzóbb természeti látványosságai szerepelnek, vagy azonosíthatóan ezeken a helyszíneken készültek. A kalendárium hónapjaihoz igazodva az év különböző évszakaihoz kapcsolódó fényképekre számítunk.

Digitális felvételekkel lehet pályázni, JPG formátumban. A képek hosszabbik oldala min. 3500 pixel legyen, felbontása min. 300 dpi, terjedelme min. 2 Mb. A pályaművek fájl-neve a következő adatokat tartalmazza: a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme_készítésdátuma.JPG

A képeket július 1-ig kell beküldeni, csatolmányként vagy óriásfájlként, akár tömörített formátumban. Email cím: dludovicus@gmail.com.

A 12+1 oldalas falinaptár előreláthatóan szeptemberre fog megjelenni. Lehetőségeink függvényében a beérkezett pályamunkákat az év folyamán kiállítás keretében is szeretnénk bemutatni!

(Teleki Magyar Ház)

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek