11.7 C
Baia Mare
szombat, 2024 március 02.

Molnár Beáta holttestét találták meg Kolozs és Bihar megye határán

A négy napja eltűnt Molnár Beáta holttestét találták meg a Bihar és Kolozs megye határán fekvő, Nagybáród (Borod) községhez tartozó Báródsomos (Cornițel) településen – közölte rendőrségi forrásokra hivatkozva a Cluj24.ro portál.

Arról, hogy szerdán egy fiatal nő holttestét találták meg egy elhagyatott benzinkút területén és elképzelhető, hogy a Kolozsváron élő, marosvásárhelyi illetőségű, négy napja eltűnt Molnár Beáta az áldozat, szintén a Cluj24.ro adott hírt korábban. Alina Dinu, a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Maszolnak akkor megerősítette, hogy találtak egy női holttestet, de arról még semmit sem tudott mondani, hogy ennek az esetnek köze van-e a kolozsvári nő eltűnéséhez. 

A 30 éves Molnár Beáta doktorandusz, egyetemi előadó szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak. A hatóság kedden felhívást tett közzé a sajtóban, amit az internetezők megosztottak. Aggodalmukat növelte, hogy a köztiszteletnek örvendő Beáta barátjával, a hírhedt nőverő Boné Ferenc volt egyetemi tanárral együtt tűnt el (Bonénak rendőrségi ügye is volt egy korábbi agresszivitása miatt, ezért vesztette el korábbi állását).

Rendőrségi források a Cluj24.ro-nak megerősítették, hogy a Kolozs és Bihar megye határán megtalált holttest a Molnár Beátáé. A nyomozók szerint Molnár Beátát barátja, Boné Ferenc gyilkolta meg egy dühroham közepette, majd a holttestét több szemeteszsákba csavarva egy félreeső helyen hagyta, mintegy 200 méterre az országúttól.

Azt is megállapították a köztéri kamerák felvételeiből, hogy az autóban, amellyel szombaton kirándulni indultak Kolozsvárról a havasrekettyei vízeséshez később már csak a férfi volt látható, így Molnár Beáta már szombaton halott lehetett.

A rendőrség továbbra is keresi a feltételezett elkövetőt, aki vélhetően elhagyta az országot.

 Maszol.ro portálról

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek