13.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 június 14.
spot_img

Szalai Ádám: A győzelem már az első percben eldőlt

spot_img

Valamennyi megszólaló szerint a csapategység és a mentális erő volt a győzelem kulcsa az angolok elleni kiütéses siker során.

A győzelem már az első percben eldőlt, hogy a magyar közönség nem ült fel a provokációra ami a himnuszunk alatt történt” – kezdte a meccs utáni interjút Szalai Ádám, a válogatott csapatkapitánya.

Én azt látom, hogy a mostani csapatban teljesen mindegy ki játszik. Előjön az, hogy 12 éve itt vagyok, de kijelenthetem, az amit ez a csapat Marcónál művel, az egészen megdöbbentő. Ezt az együttest nem világklasszisok alkotják, de így is olyan csapat alakult ki, ami teljesen elképesztő” – mondta azzal kapcsolatban, a sikerekben mekkora szerepe van az olasz mesternek.

Rossival kapcsolatban elmondta, ő a kapitány, ő a főnök aki összerakja a csapatot, ő csinálja meg a taktikát, azt játsszák, amit ő kitalál. Az pedig, hogy ez utána vissza is jön a pályán, az maximálisan az ő munkájának a gyümölcse.

Olyan játékosok alkotják a csapatot, hogy teljesen mindegy ki megy le, vagy ki jön be, és ez egyszerűen félelmetes” – mondta a csapatkapitány, aki kiemelte, nem azon múlik a csapat sikere, hogy ki milyen beszédet mond, mert hatvan másodpercet bárki tud beszélni.

Az a lényeg, a játékosok miként állnak be mögé, hogyan edzenek, hogyan akarnak játszani, hogyan küzdenek meg minden percért, és ez most maximálisan látszott“.

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek