8.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 február 23.

Orbán Viktor is megtekintette a Sepsi OSK-Olimpija Ljubljana Konferencia Liga-mérkőzést Sepsiszentgyörgyön

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is megtekintette csütörtök este a Sepsi OSK-Olimpija Ljubljana Konferencia Liga-mérkőzést Sepsiszentgyörgyön, ahol a háromszékiek hátrányból fordítva szereztek két gólos előnyt (3-1) az egy hét múlva esedékes visszavágóra. 

Orbán Viktor magyar kormányfő Németh Zsolt országgyűlési képviselő, a magyar parlament külügyi bizottságának elnöke, Antal Árpád eepsiszentgyörgyi polgármester és Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosának társaságában látható a Sepsi Rádió felvételein, amelyek a Sepsi Aréna mellett készültek csütörtök kora este.

Orbán Viktor videóbejelentkezése itt megtekintehtő:

https://fb.watch/eq23RSw15w/

A közel telt házas találkozón a vendégek már a 4. percben előnyhöz jutottak Seslar góljával. A pillanatnyi rövidzárlatot követően a Sepsi OSK játékosai magukhoz tértek és a 18. percben Balasa állt közel az egyenlítéshez, viszont fejese fölé szállt. 

Ezt követően a meddő mezőnyjátékot láthatott a háromszéki közönség, de a szünet előtti percek ismét „élettel töltötték meg” a mérkőzést: a venezuelai Mario Rondón próbálkozása a felső lécről pattant vissza, majd a hosszabbításban a Balasa által kiharcolt tizenegyesből Marius Ștefănescu – második próbálkozásra – megszerezte az egyenlítő gólt.

A legjobbkor érkezett egyenlítő találat új lendületet adott a Sepsi OSK-nak, a második félidő elején Catalin Golofca kétszer is közel állt a gólszerzéshez, de az az Olimpija kapusa hárítani tudta kísérleteit. Továbbra a sepsiszentgyörgyi gárda játszott veszélyesebben, és a 66. percben újabb tizenegyeshez jutott, az Olimpija gólszerzőjét, Seslart pedig kiállították. A labda elé a sértett, kevéssel korábban csereként beállt Tudorie állt, akinek lövését azonban kivédte Vidovsek. 

Az egyre nagyobb fölényben játszó Sepsi OSK számára a végjáték hozta meg a hőn áhított vezetést: a a 84. percben egy szögletet követően Nicolae Păun közelről megszerezte a vezető találatot, majd a hosszabbítás perceiben Karamatic is „kisegítette” a Sepsi OSK-t egy öngóllal, így a háromszékiek 3-1-es előnnyel utazhatnak egy hét múlva a szlovén fővárosban esedékes visszavágóra. 

Magyarország miniszterelnöke szombaton délelőtt tartja meg immár hagyományos tusványosi beszédét Tusnádfürdőn.

Maszol.ro

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek