13.7 C
Baia Mare
szerda, 2023 szeptember 27.

Fotó-Súlyos baleset történt Szarvaszón

Súlyos közlekedési baleset történt Szarvaszó település bejáratánál Hosszúmező irányába. A balesetben 2 személy sérűlt meg.

Frissítés:

Súlyos közúti baleset történt hétfőn, augusztus elsején Szarvaszó kijáratánál Hosszúmező felé, jelentették a Katasztrófavédelmi Felügyelőség megyei képviselői. A balesetnek két áldozata volt.

Egy 22 éves karácsonyfalvai fiatalember egy kanyarban nem váltott sebességet, megcsúszott és egy kerítést tönkretéve elhagyta az úttestet. 

A balesetet követően a sofőrt és egy 29 éves szarvaszói utast a Máramarosszigeti Városi Kórházba szállították. A sofőrt tesztelték, és az eredmény nulla volt. Testi sértés elkövetése miatt, büntetőeljárást indítottak.

Ma éjjel 2 óra körül egy 42 éves nő riasztotta a nagybányai rendőrséget, mert közlekedési baleset történt a Nyírfa utcában. A helyszínre kiküldött rendőrök megállapították, hogy egy 45 éves nagybányai férfi személygépkocsival anyagi kárral járó közúti balesetet okozott. 

Mivel alkoholos leheletet áramlott ki, a férfit alkoholszondával ellenőrizték, melynek eredménye 0,66 mg/l tiszta alkohol volt a kilélegzett levegőben. Az ügyben a rendőrség ittas járművezetés vétsége miatt nyomoz.

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek