16.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 április 12.
spot_img

Marco Rossi: Két lábbal a földön kell járnunk, nem gondolhatjuk, hogy a győzelmek maguktól jönnek

spot_img

A magyar labdarúgó-válogatott 2–2-es döntetlent játszott Luxemburggal felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően Marco Rossi szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.

„A legfontosabb, hogy néhányan túl sokat gondoltak magukról, néhányan azt gondolják, sokkal jobbak vagyunk, mint valójában – kezdte értékelését Marco Rossi a Luxemburg elleni 2–2-es felkészülési mérkőzést követően. – Jó csapatunk van, de ha nem koncentrálunk teljesen, sokat hibázunk, úgy nagyon nehéz lesz. Ha vezetünk 21-re és helyzeteink vannak, erre hibázunk és kiegyenlítenek, az rendkívül bosszantó. A labdarúgásban benne van a hiba. Tudtuk előzetesen, hogy nem lesz egyszerű Luxemburg ellen játszani, de úgy kellett volna meg. Arra kell most koncentrálnunk, hogy miben kell fejlődnünk, a legfontosabb, hogy mindenki értse meg: a győzelemhez muszáj száz százalékot adni. Ha nem értjük meg, akkor nehéz lesz Montenegró, Bulgária és Litvánia ellen is.”

  • A kapitány hozzátette: két lábbal a földön kell járnunk, dolgoznunk kell, nem gondolhatjuk azt, hogy a győzelmek könnyedén jönnek.

Marco Rossi a Szalai Ádám visszavonulása után megüresedett középcsatár-posztról is beszélt, illetve az újoncok bemutatkozásának is örült: „Ádám Martin rengeteget harcolt, a hozzáállásával kapcsolatban egy rossz szavam sem lehet, de fizikálisan muszáj fejlődnie. Ami Németh Andrást illeti, örülök neki, remekül szállt be. A képességével kapcsolatban sosem volt kétségünk, voltak problémái, több játékperc kell neki a klubjában, de természetesen ma este a gólja a fontos, innentől megkapja a lehetőséget. Baráth Péter bemutatkozásának is örülök, a jövő a fiataloké!” – jelentette ki a szövetségi kapitány.

M4 Sport

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek