11.7 C
Baia Mare
szombat, 2024 március 02.

Két fiatalt kikényszerítettek az autójukból, rájuk támadtak, aztán az autót is ellopták

November 25-én Szarvaszón riasztották a rendőrséget, mivel két személygépkocsi utasai fizikailag bántalmazták egymást.

Az incidens egyik főszereplője a hírhedt közismert felsőkálinfalvi botránykeltőként is ismert mecénás fia, akinek több más bűncselekmény is van a rovásán. Korábban fegyverrel lőtt egy benzinkútnál és számos botrányban, erőszakos cselekményben vett részt. A rendőrség minden alkalommal szökésre késztette, a botránykeltőnek volt elég pénze az ügyek rendezésére. 

Miután a két bántalmazott fiatal megúszta a négy botránykeltő haragját, autóval üldözőbe vették őket, és Szarvaszó körzetében útjukat elzárták, ahol megállásra kényszerültek. 

Az agresszorok a két fiatal férfit kikényszerítették az autóból, ököllel és lábbal támadtak rájuk, védekeztek, ahogy tudtak, és igazi verekedés kezdődött az utcán. Az egyik támadó egy láncfűrészt vett ki az autóból, és azzal támadta a két fiatalt. Egyikük több sérülést is szenvedett. 

 A támadók mindkét autóval távoztak, de előtte elütötték az egyik fiatalt úgy, hogy az 5 métert repült az árokba, valamint, a szemtanúk szerint, az egyik áldozat pénzét is ellopták.

Az esetet követően három fiatal érkezett a kórházba, a két áldozat és az egyik támadó. Egyikük állapota súlyosabb, ezért a Máramaros Megyei Kórházban ápolják, két másikuk pedig a Máramarosszigeti Városi Kórházban kapott orvosi ellátást.

A lopott autót másnap találták meg Szaplonca környékén.

Az ügyben testi sértés és egyéb erőszak, lopás, rombolás, illetve a köznyugalom megzavarása miatt nyomoznak a rendőrök.

Pongrácz Panni

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek