23.7 C
Baia Mare
szombat, 2023 szeptember 23.

Farsangbúcsúztató Láposbányán

Szombaton, február 18-án Lauber Sándor, a helyi RMDSZ elnökének meghívására mintegy 40 szórakozni vágyó helybeli gyûlt össze a római katolikus plébánia Szent Imre közösségi házában, hogy búcsút vegyen az idei farsangtól.

Az érkezőket kellemes bográcsgulyás – amelyet az elnök sajátkezûleg készített el – illata fogadta. Azonkívül mindenki hozott még valamit a batyujában. A hangulatot csak fokozta a jó zene, amelyet ,,DJ” Robi, azaz Molcsán Róbert szolgáltatott.

Rendre érkeztek a mindenféle vicces maskarába bújt vendégek. Volt a vendégek közt sejk, emír, elátkozott zöld béka, majdnem kétméter magas gyönyörû szőkeség (bár mostanság már abban sem lehet bízni, hogy nő, vagy férfi-e az illető), gésa, bohóc stb. Az est egyik vicces jelenete az volt, amikor beállított egy koldus, aki rögtön kalapozni kezdett, aminek meg is volt az eredménye, szépen gyûlt az apró a kalapba.

Summa-summarum, senki sem unatkozott, jól éreztük magunkat. Sőt, vasárnap a szentmise után morzsára igyekeztünk, a hangulat talán még jobb is volt, mint előző este!

Minden jelenlévő véleménye megegyezett: gyakrabban kellene összegyûlni egy-egy ilyen közösségépítő hangulatos találkozóra. Rajtunk nem múlik.

Köszönet jár Lauber Sándornak, aki oroszlánrészt vállalt a munkából.

Simori Sándor

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek