15.7 C
Baia Mare
kedd, 2023 szeptember 26.

ZENEDE- MÁRCIUS 13-24. KÖZÖTT 12 ERDÉLYI TELEPÜLÉSEN 22 PRODUKCIÓ! 

Március 24-én, pénteken, a nagybányai Bábszínházban is házhoz jön a Zenede! 

Tavalyi sikeres körútja után idén márciusban ismét Erdélybe látogat és március 24-én Nagybányán is fellép a Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum, melynek tagjai a székelyföldi származású BARICZ GERGŐ énekes, NAGY ZOLTÁN (gitár), KOVÁCS FELICIÁN billentyûs, illetve BORDÁS JÓZSEF (dob és mûvészeti vezető). A zenekar a Bábszínházban tartja meg előadását.

A zenekar mûvészeti vezetője a magyar zenei élet egyik legkiemelkedőbb alakja, Bordás József Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett dob-mûvész, Artisjus Zenetanári díjas zenepedagógus, zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség alelnöke, a Nemzetközi Dob Mánia Tábor megalapítója és a Rajkó-Talentum Konzervatórium dob tanszakának vezetője.

A projektoros vetítéssel és élő zenével kísért zenetörténeti előadás és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődését mutatja be, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig, Bill Haley, Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, Depeche Mode, Queen, Iron Maiden, AC/DC, Metallica, Hungária, Omega, ILLÉS, Metró, Radics Béla és a Tûzkerék, Hobo Blues Band, Beatrice, P.Mobil, Skorpió, LGT, Piramis, Edda, Republic és a Bikini dalaival.

A nagybányai koncertet a Teleki Magyar Ház szervezi és a Nemzeti Kulturális Alap és az RMDSZ is támogatja, az így kedvezményes árú JEGYEKET február 27-től, hétfőtől  lehet beszerezni, a Teleki Házban!

Teleki Magyar Ház

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek