29.7 C
Baia Mare
szombat, 2023 szeptember 23.

Ismét pofátlanul hazudik Pintér Zsolt és a máramarosi RMDSZ vezetősége

Március 2-án tartotta a Máramarosi RMDSZ az idei küldöttgyűlését. Jelenleg az RMDSZ országos szinten egy kampányba kezd, amelynek a célja elmagyarázni az embereknek a ciklus feléig elért eredményeket a kormányzati munkának köszönhetően. E célból tartotta a Máramarosi RMDSZ is a küldöttgyűlését.

Csakhogy ameddig más megyékben sok kézzel fogható eredmény született az RMDSZ kormányzati szerepvállalásából, addig Máramaros megyében alig található kézzel fogható eredmény. Természetesen ez nem tántorítja el Pintér Zsolt megyei RMDSZ vezetőt attól, hogy hosszadalmas, jól hangzó nyilatkozatokban beszéljen a semmiről. Amikor pedig éppen nem a semmiről beszél, akkor más munkájával büszkélkedik.

A nyilvánosan fellelhető anyagokból kiderül, hogy olyan eredményekről kommunikál Pintér Zsolt, amelyekhez semmi köze nincs, amelyek eléréséért semmit sem tett. 

A hazugságnak rövidek a lábai

Példaként a szinérváraljai Bay ház felújítását is saját eredményként tünteti fel. Ez egy könnyen kimutatható hazugság, hiszen a Bay Ház felújítása egy 2017-ben, az Szinérváraljai önkormányzat által elnyert Ukrán-Román határontúli együttműködési pályázatból történt. Már a munkálatok is másfél évvel Pintérék vezetőségbe ültetése előtt kezdődtek meg, 2020 januárjában. Lásd: https://2mnews.ro/investitie-casa-bay-din-seini-restaurata-cu-peste-550-000-de-euro-va-fi-transformata-din-ruina-in-centru-multicultural/

Ugyancsak ezen a rendezvényen számolt be Pintér a Misztótfalusi és Láposbányai gázbevezetésről, mint eredményről, ami ismét egy Pintér féle hazugság, hiszen 2020 áprilisában már döntött a Misztótfalusi önkormányzat a hálózat bővítéséről és elkezdték a projektet.

Nem az első alkalom

Egyébként hasonló hazugságon fogták a koltói emberek is Pintért és a megyei RMDSZ vezetőségét múlthéten, amikor ismét idegen tollakkal ékeskedett a koltói beruházások kapcsán. Akkor a csatornarendszerrel dicsekedett, amely pályázat azonban ismét már Pintér mandátuma előtt meg volt nyerve, még 2019-ben. Az említett tájház pedig Apjok Norbert parlamenti képviselő és Csendes Lajos polgármester közös kezdeményezése volt, 2020-ban.

A nagybányai magyar közösségben régóta tudott dolog, hogy Pintér Zsoltnak szokása más munkája után learatni a babérokat, lásd a Főtér Fesztivál esete, helyzete, azonban úgy néz ki, hogy megyeszerte kezd ismert lenni az RMDSZ vezetői székbe helyezett elnök teszetoszasága.

Természetesen a kérdőre vonásnak nincs helye a közösség részéről, hiszen a kommenteket erősen cenzúrázzák, törlésre kerülnek. Szép, új világ!

Kapcsolódó:

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek