2.7 C
Baia Mare
csütörtök, 2023 november 30.

Március 15-én Máramaros megye több politikusa és elöljárója felköszöntötte a magyar közösséget 

Március 15-én, Máramaros megye több román politikusa és elöljárója is felköszöntötte a magyar közösséget, megköszönve a két nemzet közötti jó egyetértést és együttműködést. Ionel Bogdan, Máramaros megye elnöke, a közös értékekről beszélt és a közös eredményeket méltatta.

„Ma, a magyar nemzet napján, magyar nemzetiségű polgártársainkat ünnepeljük. Március 15-e kiváló alkalom arra is, hogy megünnepeljük a románok és a magyarok közötti jó egyetértést. 

Máramaros egy multikulturális megye, ahol nagy magyar közösségünk is van, akivel közösen jó dolgokat valósítunk meg a megye és lakosainak boldogulása érdekében.

Valamennyi máramarosi közösséggel, közös értékeink vannak, mert együttműködési és együttélési kapcsolataink olyan alapvető elveken alapulnak, mint a tisztelet és a megbecsülés.

 Köszönjük a máramarosi magyarságnak és az egész ország magyarjainak, hogy részt vettek közösségünk fejlesztésében! Boldog ünnepet minden máramarosi és romániai magyarnak! Boldog ünnepet a világ összes magyarjainak!” – üzente Ionel Bodgan.

Pongrácz Panni

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek