24.7 C
Baia Mare
szombat, 2023 szeptember 30.

„Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt 3.”

Idén immár harmadjára hirdették meg a „Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt” elnevezésű edukatív játékot. Most először a Magyarország határain túl élő játékosok is bekapcsolódhatnak a versenybe.

A játékban részt vehet minden középiskolai jogviszonnyal rendelkező, 2003. január elseje és 2009. december 31-e között született természetes személy, akinek a játék során megadott személyes adatainak kezeléséhez jogszerű hozzájárulásával rendelkezik a szervező.

A három fordulós online játék 2023. szeptember 1. és 2024. január 4.  között zajlik, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem támogatásával és védnökségével.

A játék első helyezettje egy fantasztikus kétszemélyes nyaralás, egy nagyértékű kerékpár, vagy egy értékes telefon közül választhat elsőként. A második helyezett a fennmaradó két díj közül választhat egyet, míg a harmadik helyezett pedig az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

A verseny eredményhirdetésére és a díjak ünnepélyes átadására az Educatio Kiállítás keretén belül, a MATE kiállítási standján kerül sor 2024. január 13-án.

Bővebb tájékoztatás az alábbi oldalon: www.agrarteszt.hu

Tamási Attila

- Advertisement -spot_img

Még több

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek