13.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 június 14.
spot_img

Szappanopera az ellopott lovak ügyében

spot_img

A máramarosi férfi azt állítja, hogy 5000 lejért megvette a lovakat.

A PresaSM riporterei felvették a kapcsolatot azokkal a máramarosi emberekkel, akiket két szatmári vádolt meg azzal, hogy lovaikat Tasnád térségéből fényes nappal ellopták. Itt számoltunk be az esetről

Az egyik szatmári azt mondta, hogy az állatokat egy máramarosi rendszámú kisáruszállító autóba rakták fel. A máramarosi család azt állítja, hogy, egy kancát és egy csikót, 5000 lejjel vásárolták meg egy szatmári személytől, aki még segített nekik a kisáruszállító autóba való felrakásukban.

A máramarosi család felhívta az Egységes Sürgősségi Hívószolgálatot a 112-es számon, és ők is értesítették a rendőrséget az egész helyzet tisztázása érdekében. Azt állítják, hogy még az egyik tulajdonos is segített nekik az állatok felrakásában a kisáruszállító autóba.

„Én megvettem az állatokat annak a személynek a testvérétől, aki bejelentést tett arról, hogy elloptuk a kancát és a csikót. Még egy magánvásárlási szerződésünk is van aláírva. 5000 lejt fizettünk, minden rendben van az iratokkal. A személy, akinek megvettük a lovakat, még segített nekünk felrakni őket az autóba, hiszen nem vagyunk hülyék, hogy ellopjuk őket. Mi ezzel foglalkozunk, állatok tenyésztésével és eladásával. Úgy véljük, talán nem tetszett nekik az összeg, és több pénzt akartak, ezért mondták, hogy elloptuk. Őszintén szólva, sokkolva vagyunk”, mondták a máramarosiak a PresaSM-nek.

Biztos az, hogy a rendőrök lesznek azok, akik tisztáznak mindent ebben az ügyben, és intézkedéseket fognak hozni ennek megfelelően.

Forrás: PresaSM”

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek