8.7 C
Baia Mare
péntek, 2024 február 23.

Cherecheș ismét a nyomozók figyelmében van. A volt polgármester telefonjait és számítógépeit átkutatják.

Cătălin Cherecheș ismét a nyomozók figyelmének középpontjában van. A volt polgármester telefonjait és számítógépeit jelenleg felesége jelenlétében átkutatják.

Ebben az ügyben Cătălin Cherecheșt a határsértés és egy másik személy identitásának megszerzése miatt vizsgálják. A nyomozók azt próbálják kideríteni, hogy a volt nagybányai polgármestert segítették-e az országból történő szökésben a végső ítélet előtt.

A vizsgálat tárgyát képezi az a berendezés is, amelyet az eljárás lefolytatása során az ügyészek foglaltak le, miután Cherecheș elhagyta az országot. Decemberben házkutatásokat tartottak a volt irodájában és a két nagybányai otthonában. Tabita Cherecheș, Cătălin Cherecheș feleségének telefonjait is ellenőrzik.

Cherecheș taxival szökött meg az országból

Novemberben Cătălin Cherecheș, volt polgármester, az öt év börtönbüntetés végleges elrendelése előtt hagyta el az országot, a Peteai vámon keresztül, ahol németországi unokatestvére személyi igazolványát használta. Négy nappal később azonban már őrizetbe vették, és jelenleg egy müncheni börtönben van elzárva.

- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek