12.7 C
Baia Mare
szerda, 2024 április 24.
spot_img

Teleki Magyar Ház-Programajánló

spot_img

SZAKKÖR – kiscsoportos, rendszeres heti-kétheti kézműves tevékenység, a Teleki Magyar Házban: mézeskalács készítés, nemezelés, szövés kereten, vesszőfonás, csuhézás, makramé, baba-mama horgolás, natúr kozmetika, kötés gyönggyel, papírfonás. Szeretnél bekapcsolódni valamelyik szakkörünkbe? Hívj, keress bennünket, hátha akad hely számodra is!

DIÁKSZÍNJÁTSZÓ MŰHELY – minden hétfőn a Teleki Magyar Házban, 5-11 osztályos általános és középiskolás diákoknak, Moldován Blanka és Frumen Gergő, a szatmárnémeti Harag György társulat színészeinek vezetésével! Szeretettel várjuk az ÚJAKAT, akik már korábban jelentkeztek, vagy akik még nem jelentkeztek, de szeretnének bekapcsolódni fesztiváldíjas színjátszó műhelyünk rendszeres heti programjaiba. Legalább ötödikes vagy? Szeretsz játszani? Szívesen tanulnál olyanoktól, akiknek a színház meghatározza az életét? Hívj a 0740-751490 telefonszámon.

BABA-MAMA KLUB – szerda délutánonként, a Házban! Kedves anyukák, apukák és mindennél kedvesebb csöppségek! A Klub vezetői, Molnár Enikő és Tuns Paula a 2024. esztendőben is szeretettel várnak benneteket, töltsétek meg a Házat játékkal, a találkozás örömével, mondókázzunk együtt!

MUZSIKÁLÓ HÁZ – hangszeres zeneoktatás minden csütörtökön (népi hangszerek) és pénteken (gitár) délután, a Teleki Magyar Házban, minden korosztálynak! Szeretettel várunk ÚJAKAT IS, akár kezdőket, akár haladókat. Ha érdekel téged a hegedű, brácsa, citera, furulya, nagybőgő, vagy akár a gitár, MOST JELENTKEZZ, a 0740-751490 telefonszámon. Oktatóink: Major Arnold (vonósok), Gáspár Attila (citera, furulya) és Pápai Renáta (gitár).

TÁNCHÁZ – minden csütörtökön délután a Házban: néptánc, népdalok, jeles napok, népszokások. 17.00 órától aprók tánca (nagyobb ovisok, előkészítősök), 18.00 órától nagyocskák tánca (kisiskolások), 19.00 órától Talpalat Néptánccsoport és utánpótlás, 20.00 órától felnőttek. Oktatók: Kása Zsolt és Kása Melinda.

CSERKÉSZFOGLALKOZÁSOK – minden szombaton, több csoportban.

spot_img
- Advertisement -spot_img

Még több

- Reklám -spot_img

Máramaros megyei hírek